Gammel Volvo Amazon ruster aldri
En flott kombinasjon med natur og asfalt som skaper rammen rundt denne flotte Amazonen.
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D200
  • Nikon 18-70 DX ED 3,5-6,3
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBil/motor/Kjøretøy
  • Lastet opp
  • Visninger183
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_300484} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Erik Five G.

Oohhh....Det var ett stykk sexy bil:)
Ole-Kristian T.

Nostalgi, nostalgi...60-tall..dette er vel en litt mer luksuriøs utgave en standardmodellen, har den et tilleggsnavn? En bra presentasjon av bilen synes jeg; fin kameravinkel, og selve bilen ser jo strøken ut da! Heldig han (regner med det er en han) som eier denne :)
Trond R.

Fint bilde av en gammel, men fin bil det der!
Det var gromsbilen, og drømmen for mange en gang i tiden.

mvh Trond
Arne L.

Fint bilde, men som gammel Volvo-fanatiker kan jeg styre min udelte begeistring for Amazonen .... Det fins bare en Volvo veteran; PV !!
;-)

Jeg går ut fra at Tom kan ha flere opplysninger, men Til Ole Kristian:
- Ut fra det som synes fra denne vinkelen er dette en ganske standard Amazon 121 som er pusset opp med ny lakk og litt ''uorginale'' deler og pynt. Om den stammer fra slutten av prosuksjonsserien skulle det vært et merke i grillen som sier noe om motor (B18/B20) Derimot er felgene (og dermed sansynligvis også navene) av samme type som kom med B-20 motoren og 140-serien i 1968. Jeg tipper på at dette er en fullrestaurert og litt endret 66/67 modell med B18 motor... ?
Tom T.

Som svar til dere som lurer. Jeg kjenner desverre ikke så godt til bilen. Men en ser at her ligger det mange timers arbeid bak denne ''skjønnheten'' av en volvo. Alle har sine favoritter. For meg er Amazon favoritt, da denne var ganske vanlig bil på veien da jeg vokset opp. PV var da et noe mer sjeldent syn. Min først bil var derimot en 1977 modell 264 GLE i champanje farge. Strøken utgave med V6, sort skinn og alt utstyr. Grei bil for en da 18 åring. Stelte denne som andre steller sine kvinner.......
Svein Erik N.

hehe fin siste kommentar der Tom. Må si jeg likte dette bilde. Flott eksemplar av en Amazon. Men fy for noen dekk han har satt på henne. Det er jo som å sette snowjogg på en dame på vei til en galla. Det skal da være hvite sider på disse bilene :) Bilen bærer ikke orginal lakken heller, men hvor mange damer gjør det i dag :)
Vel fototeknisk syntes jeg du har tatt henne fra en fin vinkel. God komposisjon har du også, der hun står i et fint å rent miljø (før vi viste hvor mye skade hun kunne gjøre mot miljøet) og sprukken asfalt som var veldig vanlig på den tiden der det ikke var grusvei.
mvh
SEN
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu