En gang var jeg en ungfole...
Utstyr
  • Nikon D 200
  • Nikon Nikkor AF-S 24-120mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger253
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_282895} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Einar R.
Det går litt inflasjon i disse photoshoppet-delvis-svart-hvitt-bildene for tiden, men dette var et som fungerte for meg. Muligens fordi du har beholdt så mange gule blader over hele bildet. Synes plastposene forstyrrer litt fordi teksturen/refleksjonen og grafikken på dem bryter litt med resten av scenen. Men alt i alt likte jeg det. Godt jobbet.
Bodil Kristine F.

Kjempebra observasjon og godt fanget inn. Og tittel!! :-)
Det gule drar vel mye oppmerksomhet, særlig oppe i venstre hjørne. Med et så ekte uttrykk som her, trengs ingen effekter. Tror hele bildet med hell kunne vært i s/h. Kanskje en smule mer kontrast.

Mvh Bo
Avsluttet .
Herlig bilde med en flott historie.
Bladene kunne vært forstyrrende men syns ikke de er det her:-)de understreker liksom livets høst.
Flott.
Hilsen Tone!
Søren L.
Farge-effekten fungerer ikke for meg. Den er heller ikke nødvendig her, da bildets innhold bærer budskapet i seg selv.

Skulle gjerne ha sett en S/H-utgave.

Hadde komposisjonen blitt bedre om du hadde tatt ett skritt fremm, ett til venstre og tatt bildet fra et lavere perspektiv?

- Søren.
Tormod H.
Jeg synes du har fanget en fin situasjon her. Plastposene hører hjemme i denne sammenhengen og bra med det duse bladverket.

Tormod
Odd Tore S.
Fint motiv og tittel som gjør mer enn å bygge opp under fotografet. Den gjør heller en betydelig drajobb her med å bevisstgjøre betrakteren. Jeg synes ikke at det er negativt, men dette bildet har såpass opplagt innhold og kvaliteter at det også står godt på egne ben.
Med unntak av bladene i øvre venstre hjørne gjør dette seg bra i s/h. De blir for store og uten struktur også da. Ellers ser s/h teknikken bra ut.
Det første jeg gjorde før jeg kommenterte bildet var å konvertere til bare gråtoner. Fargene tar alt for mye oppmerksomhet fra selve motivet, og løvbladene på bakken bidrar nok til følelesen av høst i menneskets liv uten farger.
Odd Tore
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu