Kvinand
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger311
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_272634} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Mathias B.
Tøft portrett av Kvinanda. Bra skarphet, og nydelig bakgrunn. Ikke det helt store, men et flott artsportrett. Vanskelig fugl å eksponere riktig, men jeg synes du har klart det bra.

-Mathias
John S.
Veldig tøft portrett av Kvinand hannen. Du har greid å fange lyset, som kommer bakfra, på en fin måte. Flott.

Når en ser hode på Kvinand hannen så skjønner en hvor designerne av hodeplagg til kongens livvakter, har fått ideen fra.

John
Skjærefotograf
Ketil K.
Fint og nært av kvinandhannen, nydelig lys. Litt mørk gjennomføring i hodet, men det kompenseres av flott fargespill langs kanten av bakhodet,
Robin J.
Fint portrett dette.Fargespill som er flott samt at det tekniske er løst på en utmerket måte. Denne arten er ikke helt enkel å få til............ Mvh RJ
Tove H.
Skarpt og flott portrett av kvinanda med rødfiolett (på min skjerm iallefall) ''plysjhode''.Fine farger og nydelig bakgrunn.
Mvh Tove
Kjell Sigurd S.
Takk for fine kritikker. En herverende mesterfotograf har kalt denne karen manndomsprøven for en fuglefotograf, og det skriver jeg gjerne under på. Som det blir kommentert er dette et rent artsportrett og kanskje ikke så spennende. En av grunnene til at jeg alikevel la det ut var for å se om de utbrente partiene ''ødelegger'' bildet (synes ikke det selv). Siden ingen har kommentert det så antar jeg at det ikke skjemmer alt for mye. Tove; du har rett i fargen på hodet, og det var grunn nr. 2. Kvinanden har normalt et grønnskjær i hodet og jeg har ingen andre bilder hvor denne fargen fremkommer. Tenkte kanskje det kunne dukke opp en forklaring. John; at kongens menn går med kvinand-topp har jeg ikke tenkt på før - men jammen har du rett :-)

Kjell S
Ivar B.
Unektelig komisk denne anda, som har et flott og fasinerende spill på våren. Den er utrolig vakker, og du har fått en fin og fargerik bakgrunn. Jeg synes ikke de utbrente områdene ødelegger en døyt for helhetsinntrykket. Mvh Ivar.
Line Kristin W.
Bra artsportrett av en morsom og flott liten kar.
I couldn't care less når det gjelder teknikkgakksnakk, altså det utbrendte (siden du nå engang spør :-)
Her er det nemlig motivet i motivet - det nebbete dunet (og et i fantasien skjelende stivt blikk) - som trekker min oppmerksomhet og forårsaker kvekknikk med oppoverbuet nebbstrekk! ;-)

- Line :-)
Kjell Sigurd S.
Takk til dere to også. Line; jeg likte også dunet i nebbet :-)

Kjell S
Kristin S.
Et nydelig artsportrett av kvinanda. De utbrendt partiene plager ikke meg.
Søtt med dunet på nebbet:)

Mvh Kristin
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu