Bremanger i ytre Nordfjord.
Utstyr
  • Hasselblad 501CM
  • CB80mm f2,8
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger563
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_150785} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Hans Jacob H.
Fint med ''fingrene'' i berget som strekker seg utover, og blikket mitt dras ut til den lille staken. Uten den tror jeg bildet hadde klappet sammen, utrolig hva en så liten detalj har å si...
Dybde til tusen, elegant utført og flotte gråtoner, spesielt i berget i forgrunnen. Bra!
Geir Helge S.
Spennende bilde. Likte den duse effekten som eksponeringen gir. Toneomfanget ser ut til å være lite, men er det ikke. Her finnes både de helt mørke og de helt lyse tonene.
Jeg liker ikke forgrunnen i bildet ditt. Den blir litt rotete for meg. Jeg skulle også ønske at overflaten på vannet var ørlite mørkere. Bakgrunnen er fin, og uten den hadde bildet blitt lite interessant.
Oppsummert så mener jeg altså at motivet er spennende, men at utsnittet kunne ha vært bedre.
Mvh Geir
Marion N.
Biletet gir eit ærleg intrykk av ein gråvèrsdag på vestlandet. Eg meiner komposisjonen fungerer godt, og den gir ein enorm dybdefølelse. Staken må vere med for å gi balanse til komposisjonen. Effekten av den lange lukkertida understreker stillheten. Eg likar dei lyse tonene, med mørkare toner hadde det gjerne blitt ei meir dyster stemning.

Ser ut til at du har vert i fjæra på Liseth og teke bilete mot Florø. Må tilføye at eg anser Bremanger for å tilhøyre Sunnfjord, men det kan sikkert verte ein lang diskusjon...

Mvh mln
Eirik H.
Ja, dette er vel meir sunnfjord enn nordfjord. Vi kan vel være samde om at nordsida av bremangerlandet er nordfjord, sidan dette ligg på sørsida av nordfjorden. Dette biletet er tatt på sørsida, så då er det vel meir korrekt å la det være i sunnfjord.

Eg var på utkikk etter hav då eg var i Kalvåg, så eg svingte opp ein smal veg og enda opp med utsikt sørover og ikkje vestover. Det var vanskelegare enn eg trudde å finne ope hav i bremanger, iallfall når ein ikkje gidd å gå så langt.
Marion N.
Eg kan berre komme på ein plass der ein ser rett vest mot åpent hav (utan å gå langt eller bruke båt).

Så dersom du er i Kalvåg/Bremanger fleire gongar og leitar etter havet må du ta av mot Nesje. Etter nokre kilometer på dårleg grusveg er det slutt på vegen, men berre nokre hundre meter unna ligg eit fyr. Her er det flott utsikt bl.anna mot vest, her er heller ikkje ''paddemyr'' som det er dei fleste andre plassar.

Mvh Marion
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu