Hjortebukk
Utstyr
  • Canon EOS 10 D
  • EF 300 MM. f 2,8
  • Blender-
  • FilmtypeISO 200
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger717
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_150549} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Avsluttet .
Greit nok av dyr i miljø, men litt rotete bakgrunn - og ikke særlig engasjerende.

(Og ganske mange hakkk under ditt toppnivå, det må sies.)
Jostein M.
Uenig med KSH her. Bakgrunnen er det som gjør bildet. Kunne dog tenkt meg litt bedre skarphet på bukken. Lyset er heller ikke det mest fantastiske men alt i alt småpent :-)
Mvh
Jostein
Rolf S.
Takk for kommentarene til dere, Kan forsåvidt være enig med KSH., bilde er ikke av det mest spennende men du verden for tid det kan ta for å få noen kjedlige Hjortebilder, men av og til lykkes en og da er alt tolmodig venting glemt.
Mvh Rolf
Odd E. k.
Et flott bilde av en hjort som beiter på innmarka. Bakgrunnen tilsier at hjorten ikke bare oppholder seg blant furuleggene men også trekker ned fra skogen om våren og forsommeren for å beite på innmark. Forgrunnen, hjorten og bakgrunnen gir en fin balanse og et stemningsfult bilde. Fargene er milde og glir inni hverandre. Hjortens plassering noe til venstre på bildet gir inntrykk av at den er i bevegelse og var for lyder. Bra komponert.
Rolf S.
Til OEK. denne Hjorten er ikke på innmark men krysser en myr i bjørkeskogen, de gule blomstene er Rome som er ganske vanlig på myrene på disse kanter.
Mvh Rolf
Vegard L.
Hei Rolf. Flott at du la ut et hjortebilde. Hjorten er bra i fokus og kommer godt frem. Det som ikke var helt på topp er forgrunnen. Spesielt til høyre i bildet. Det er vel diverse om er i veien rett foran kamera som gir den grå/grønne uklarheten. Et kutt på høyre side og litt nede hadde fjernet noe av dette og kanskje hevet bildet ett hakk?.
mvh Vegard
Jan-Eilert P.
Pent bilde av hjort dette. Liker godt bakgrunnen, men er også enig med Vegard i h del av forgrunnen. Men absolutt ikke av dine beste. + for blomstene i forgrunnen og lavt kameraståsted. Gir kanskje litt innmarksfeeling selv om det ikke er tilfelle. Absolutt ikke blant dine flotteste, men bra nok til at jeg ville vært fornøyd.

Jan-Eilert
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu