Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger253
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_125122} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Avsluttet .

Er ikke helt sikker på hva jeg mener om dette bildet.. Tok seg iallefall bedre ut på thumbnailen. Kan hende det er det at det er for lite å hvile øynene på. Et større felt som var skarpt er ønskelig. Eller iallefall i senter av bidet.

PEter
Johan K.

Takker for kommentar
Du sier noe der. Kanskje noe å hvile øyene på, mer skarphet på noe.
Et lite eksperiment dette. Personlig liker jeg det. Greit å få noen tips til hva som kan gjøres for å få det til å klaffe mer. :)

Johan
Geir-Arne N.

Jeg likte dette bildet, og synes det er et poeng at det er vanskelig å feste blikket på et bestemt punkt - Flaskene (eller fotografen=) flyter rundt, og gir en litt svimlende effekt. Dersom du prøver å panorere litt mer horisontalt, tror jeg det kan gi en litt annen effekt. Veldig bra bilde.
Lars-Thomas E.

Her får man helt klart flashbacks av følelsen å være full.. Tøft, men kanskje litt rotete.. Kunne vært greit å hatt ei flaske som var litt mindre ''vinglete''.. Men ellers var det et kjempetøft bilde..
Johan K.

Hei, og takk for nye kommentarer.
En svimlende effekt var utgangspuktet for dette eksperimentet. Så det er jo fint å se at målet er til dels oppnådd. Et mer rolig parti hadde kanskje vært å foretrekke ja.

Johan
Tarjei Ekenes K.

disse flaskene er tomme, tipper jeg.

:-D ! son tarjeiav !
Janne L.

Da jeg såg bildet tenkte jeg at nå har Johan drukket opp innholdet av flaskene og så har han tatt bilder av dem. Minner meg litt om lørdagens fest.
Janne
Johan K.

Hmm.. nei, det blir nok noen feilaktige antakelser :)

Johan
Avsluttet .

Er igjen inne å titter på bildet ditt. Må si jeg liker det mye bedre andre gangen. Kunne tenkt meg det på veggen i ei tykk svart ramme, som det vises her :)

Mvh,

PEter
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu