Fjellpynten
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2011-01-07 14:51:04
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger121
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_505339} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Espen S.
Tittelen synes jeg fenger; at fjellet ikler seg ispynt. Man kunne også ane et langhåret hode som er frosset fast... Bildet balanserer greit, men jeg synes issvullen til høyre er kuttet rått og brutalt. Og så synes jeg lyset er for kjedelig til at motivet blir interessant. Jeg ville valgt et annet tidspunkt, med mer spennende lys. Alternativt gikk det jo også an å eksperimentere med kunstig lys.

Mvh
Espen
Andreas K.
Forsåvidt enig med Espen her, men synes ikke du viser oss noe "pynt" - heller noe verdslig, noe vi ser hver eneste dag ute. Det hadde vært mer interessant om du fant noe detaljer som vi vanligvis ikke legger merke til i denne isen. Finnes det noe vakkert i dette kjedelige kalde frossne vannet vi ser så alt for ofte i det kalde nord?

Du kunne kanskje prøvd å gå nærmere.. kanskje det er noe interessant tekstur, kanskje noe er frosset i isen? Du kunne gått nærmere og bare tatt bilde av selve istappene (Repitisjon, negativ/positiv form) (alle istappene mot hverandre)

Prøve å gjøre noe vakkert eller se noe unikt i noe som vi alle er blitt for vandt til, og ikke legger merke til selv.

Jeg synes dessverre ikke du har fått det til helt her.
Avsluttet .
Jeg synes dette var vakkert og viser en del av vår natur som den ser ut når den er vintersmykket og det er flott å vise det slik som du gjør:=)
Mvh Tove
Ottar P.
Flott bilde av naturens egen dekor,
fine istappformasjoner, gode farger
og fin skarphet!
Bjørnar P.
Motivet er spennende nok, og teknisk er det en god løsning. Komposisjonen er også grei nok, om enn ikke så veldig spennende. Det jeg savner mest er et mer spennende lys. Kom tilbake til samme motiv under andre lysforhold, så blir det et helt annet bilde. Alternativt kan du leke deg litt med lommelykt eller blitz.
Olav Ø.
Ja, jeg er enig med de over mht lyset. Jeg kopierte bildet til PS og tok enhance, adjust brightness-contrast. Det ble litt bedre. Sender deg bildet. For det er først og fremst flotte istapper dette.

mvh. olav
Rita H.
Hei, og tusen takk for tilbakemeldingene :-)
Espen: assosierte også med hår - måtte ta kuttet på høyre side da det var mye is videre, og det ville blitt et annet bilde.
Lyset er nevnt flere ganger og som du ser videre så har Olav hjulpet meg.
Andreas: mulig du ser slike formasjoner hver dag men vi har nok forskjellig utsikt. Er ellers enig i at detaljer i isen ofte er flotte - hadde kun med meg en 30 mm og kom ikke nærmere pga topografien - greit for meg.
Tove: veldig trivelig du også ser vintersmykket.
Ottar: du ser det jeg så før jeg publiserte bildet.
Bjørnar: det var en gråværsdag - mulig en lommelykt kan være greit å ha i lomma - fotosekken er ikke alltid med på tur.
Olav: tusen takk for at du fiffet opp bildet - jeg synes det ble mye bedre og har lagt det ut som en v2.
Mvh Rita
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu