Lofoten i strek på et ark
Jeg ferdes jo litt hit og dit i naturen med kameraet i sekken eller hengende rundt halsen. Da er det nok mulig at jeg treffer på noen mennesker også som setter pris på det vakre den viser oss. Denne Japaneren hadde sin måte å feste sine inntrykk av Lofotens ville natur og bebyggelse like under fjellheimen. Det var ikke noen kamerabrikke det skulle festes på, men selvkomponert bilde i streker. Dette kunne han og du verden for noen flotte gjengivelser av Lofoten han kunne vise frem. Over en liten kopp kaffe prøvde jeg å kommunisere litt med ham. Det var ikke enkelt da hans engelskkunskaper besto i noen få ord. Jeg fikk imidlertid tatt noen bilder av ham i jobb. Tror og mener han fikk med seg at bildene kunne komme til å bli lagt ut på nett til visning og bedømmelse. Jeg har hans navn, men vil ikke bruke det i tekst eller tittel på bilde. Mannen er turist og vil nok ikke oppholde seg i Norge så veldig lenge. Gjenkjent av nordmenn er svært tvilsomt. Mulig jeg er på tynn is nå siden det er vagt følelse av hans forståelse. Imidlertid var han svært villig til å stille opp for bildetakning. Flott om det kommer synspunkter på dette og fjerner bilde om nødvendig.
Utstyr
  • Nikon Nikon D700
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger39
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_551542} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (2)
Inger Anne Maritsdotter V.

Her syns eg definitivt du er godt innenfor grensen av det som er tillatt ang. personvernet og det offentlige rom.
Du formidler kun mannen i profil, og du nevner ikke navn.

Eg syns du formidler denne turisten og denne personen på en fin måte. Tipper det var fine bilder han satt og tegnet.

Mvh Inger Anne
Roger K.

Takk til deg, Inger Anne for kommentar. Regna med at den holder seg innenfor personværnet. Han hadde mange fine motiv i sin veske som han arbeidet med. Tror han har brukt litt tid på naturen og området Moskenes. Mener jeg har oppservert mannen her i området flere år.
Roger
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu