Frister å legge ut enda et bilde av barn, kanskje noen alt er lei av slike, men det får så være.

Bildet er tatt i sterk sollys, og jeg har gjort det om til s/h. Siden bildet er tatt ute på en sandstrand dær gutten lekte, har jeg ikke ''tørket'' sanden av ansiktet. Vet at noen mener at man bør fjerne ting som det, men jeg velger å gå mot strømmen her.

Ka syns du? Er bildet ok eller hur?
Bildet inngår i albumet Tanteungene mine -
Utstyr
  • Canon EOS 300 D
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger437
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_253507} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Tomas W.
Dette bilde fungerer meget godt som det er med bittelitt sand rundt ''truten''.
Fint utrykk og meget godt utført teknisk dette her. Et skarpt, veleksponert og godt komponert foto resulterer i en anbefaling fra meg:)

- mvh Tomas
Inger Anne Maritsdotter V.
Dette var et av de beste portrettbildet eg har sett på lenge, og eg har ingen peiling på portrett-foto, men eg syns det var veldig vakkert.
Sanden i ansiktet hører med:-)

Mvh Inger Anne
Avsluttet .
Jeg syns dette var veldig fint,både i lys og kontraster(er nå ingen ekspert jeg heller da).Sanden i ansiktet hører med,jeg liker at unger er naturlige i detmiljøet de er i:-)
Bra dette.
Hilsen Tone!
Fred S.
Enkelt og greit portrett av gutten, med fin øyekontakt. Eksponeringen fin.

vh fred
Torbjørn K.
Svært flott portrett dette, med et naturlig blikk hos gutten. Flott lys og kontraster og bra presentert i s/h. Jeg tror jeg ville vurdert et kvadratisk utsnitt her.

Torbjørn
Knut-Inge J.
Hei Bergliot.
Ekte, ærleg og realt gutteportrett dette. Flott blikk! Syns godt om at du løfter han over horisonten.
Er derimot litt usikker ang. sanden.... Er heilt for at aktive barn gjerne skal vera skitne så det syns, gjerne også med riven buksebak, men her syns eg det verken blir fugl eller fisk. Trur eg enten hadde bedt han om å gni endå meir sand i ansiktet , eller tatt bort dei få sandkorna som er :-)
Anne-Lise S.
Du får frem en driv over bildet, pga. vinden, som jeg liker svært godt, og som jeg synes kler motivet som er av en gutt jeg regner med er aktiv i lek pga sanden i ansiktet. Flott blikk du har fanget her, og jeg synes du lykkes svært godt med de ulike tonene i svhv!

Anne-Lise
Kjell Sigurd S.
Flott portrett av gutten. Liker veldig godt det lave kamerastandpunktet du har valgt og ikke minst den fine direkte kontakten med blikket. Eksponeringen er fin, regner med at du har brukt blits. Utsnittet er tett og fint :-)

Kjell S
Anne Kristin Fiskaa h.
Hei

Dette var et flott og naturlig portrett som gjorde seg bra i svart hvitt. Veldig god øyekontakt og fin og jevn belysning.

Anne Kristin
Bergliot E.
En stoor takk til alle sammen her.

Tomas, takk for anbefalingen. Det var overraskende.

Torbjørn K., ideen din er god. Jeg var inne på det samme med det ble med dette utsnittet. Skal se om tiden strekker til for å få laget et kvadratisk utsnitt. Mye fjøs for tiden da mange smålam ser dagens lys, så det blir liten tid til pc arbeid.

Kjell Sigurd, jeg har nok ikke brukt blitz her. Lyset er naturlig lys med sol og skinn fra havet som jeg hadde bak meg da bildet ble tatt. Skinn fra havet gir jo en fin effekt på lyset forøvrig.

Bergliot:)
Espen A. I.
Nydelig og naturlig bilde, ikke noe fiksfaks.

Espen
Marit O.
Hei Bergliot!
Et ekte og naturlig portrett,flott kontakt
liker lyse og kontrastene i bilde.
Det jeg liker best med dette bilde er sanden i ansikte og vinden i håre som forteller meg at gutten er ute og leker og har det moro langs stranden en forblåst dag.

Mvh Marit
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu