The dark side of the light!
Bildet er tatt ifra bilen i fart idet vi passerte Kongsberg kirke under Kongsbergmarken.
underfundig og abstrakt. Artig komposisjon og dystre farger.
Utstyr
  • Fujifilm Finepix F30 Kompakt
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger222
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_244961} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Laurberg G.

Hej Bjørg. Et morsomt resultat, hvor selv den ægte støj (sammenhobning af RGB-pixler) og de udbrændte lys er medvirkende til at gøre billedet her seværdigt. Et sådan slængskud kan siges at være en tilfældighed. Men meget i verden og udviklingen har beroet sig på sådanne tilfældigheder. Om det er abstrakt, fordi det afbilder pariserhjul og bygning på en ikke traditionel fotografering - som på en heldig måde sammenhober snart sagt alle tænkelige fejl og herived skaber et særdeles harmonisk billede - er derimod nok en tvivlsom klassificering, da billedet jo forestiller bestemte og genkendelige objekter, og ikke er et udspring af en abstrakt-logisk tanke hos author. Men det er både kunstnerisk, morsomt og harmonisk i min opfattelse. mvh. lau
Hans-Jørgen H.

Hallo Bjørg!
Virkelig et ''annerledes'' foto av marken ja.
Kanskje sitter jeg i en av de vognene på ditt pariserhjul...
Må si jeg har sansen for dette abstrakte perspektivet her.
Litt mystisk, magisk, spennende med de flotte farvene i pariserhjulet mot den dunkle atmosfæren og den flotte kirken

Vet ikke om du så bildet jeg la inn for noen uker siden tatt fra kirkegården med et gammelt jernkors, et stort tre og pariserhjulet bak. Ganske symbolsk...
Bor i disse trakter ser du, så her er jeg nesten på hjemmebane.
Håper du hadde en fortreffelig vinterferie på Kongsberg eller på fjellet.
Hilsen Hans-Jørgen
Anne-Lise S.

Dette synes jeg ble ganske tøft! Uavhengig av støyen i bildet, som er ganske massiv, så synes jeg du avbilder Kongsberg kirke og karusellen på en spennende måte. Liker mengden bevegelsesuskarphet her, og jeg synes også fargene ble bra! Gikk inn for å se om jeg fant Hans-Jørgen sitt bilde, men kunne ikke finne det.. Mulig jeg ikke lette godt nok.

Anne-Lise
Bjørg S.

Laurberg:
Tusen takk for hyggelig og konstruktiv tilbakemelding fra deg. Var litt uenig med meg selv om ordet jeg skulle bruke var abstrakt, men ditt ord kunstnerisk var mye bedre, så bildet er i utgangspunktet mer kunstnerisk enn abstrakt. Tusen takk for hyggelige ord.
Hans-Jørgen:
Tusen takk til deg også for hyggelig tilbakemelding på bildet mitt. Artig å legge inn noe som er litt annerledes innimellom. Jovisst så jeg ditt bilde. Det kommenterte jeg også for jeg synes det var så bra med kombinasjonen pariserhjul, stort tre og kirkegård. Både liv og død og en slags action på en gang på en måde.
Ellers hadde vi en fantastisk ferie i Kongsberg. Bodde på hytte på Bråta gård og var i alpinbakken hver dag. Har derfor humpet på krykker i hele forrige uke. Sånn går det når en skal yppe seg på alpin i min alder (hehehe).
Anne-Lise:
Tusen takk for hyggelig og konstruktiv tilbakemelding også fra deg. Artig at du synes bildet var tøft på tross av støyen som er i det. Det kan av og til være kult med støy au avhengig av hvordan bildet blir. Du har nok sett Hans Jørgens bilde for du har kommentert det tidligere du også.
God helg til dere alle 3.

Bjørg :-))))
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu