__ stillhet __
Jeg er usikker på komposisjon her, om jeg bør ha med hele himmelen eller ikke. Den lille skystripa får jeg ikke med ved å kutte øvre kant. Håper å høre hva andre mener...? :)

Bildet er tatt på innseiling til øya Lefkas.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-01-29 16:05:49
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2007-01-30 14:11:35
    Versjon #3
  • Lagt inn: 2007-02-03 20:30:33
    Versjon #4
Utstyr
  • Canon EOS 300D
  • -
  • Brennvidde28mm
  • Blenderf/13
  • Lukker1/400s
  • Nei
  • AnnetHåndholdt, ISO 200
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger462
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_236340} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (22)
Avsluttet .
Hei Bergliot!
Jeg vet ikke om du får så mye hjelp fra meg.Min første tanke var at dette var veldig fint.Så begynte jeg å klikke fram og tilbake mellom versjonene og lurte på hvilken jeg syns var best hehe.Jeg endte opp med V1,liker formatet veldig godt i det bildet og eller liker jeg godt både fargene og den stillheten som du formidler her,syns bildet er kjempefint.
Hilsen Tone!
Jan Frode A.
Versjon #2 faller best i smak hos meg. Hovedgrunnen er nok den lille, nesten unseelige skya oppe mot høyrehjørnet. Ikke det store og markante interessepunktet, men allkevel et element som gir ekstra liv i bildeflata.
Videre føler jeg at utsnittet i 2'ern gir et bedre inntrykk komposisjonsmessig, med bedre deling av flatene.
Fine farger, og gode kontraster sammen med fin lyssetting og teknisk godt arbeide, gir et flott helhetsinntrykk.

mvh Jan Frode
Steinulf L.
Det blir jo en smakssak, men jeg ser også Jan Frode's poeng med flateinndelingen og den lille skydotten.
Espen A. I.
Faktisk ganske pent når man forestiller seg den vakre sommerdagen som denne ble tatt på. Liker det enkle uttrykket som akkurat ikke ble for enkelt, men ganske lekkert etter hvert som man nytter sekundene for seg til å betrakte dette.

mvh Espen
Anne-Lise S.
God flateinndeling i V2. Fin og rolig stemning, og nydelige farger!

Anne-Lise
Knut H.
Bilde er på en måte todelt,så v2 syns
jeg ble bedre komposisjon da den fremmer
dybden bedre i bilde.Kamerapunktet gjør motivet
ditt til et behagelig skue.
Mvh Knut
Erik J.
Jeg syns skydotten er viktig for bildet, samtidig er dette en type motiv som ber om et klart breddeformat, så jeg ville kanskje heller kutte en god del av forgrunnen, evt også ''jukse'' litt med å dra det ut i bredde. Flott, stille stemning!
Ivar B.
Stilt, vakkert og godt forenklet. Jeg er helt enig med forrige taler her om dette absolutt kler et panoramaformat. Kutt endel i bunnen slik at du har 1-2 cm vann under nærmeste øy. Bildet forsterker da de flate landskapsstrukturene og gir en høy mektig himmel over bildet. God dybde. Mvh Ivar.
Bergliot E.
Tusen takk til alle for meninger, råd og tips. Syns nok og at den lille skydotten bør være med. Har lagt ut en ny versjon etter forslag fra Ivar B. Takk for godt forslag. Ble sjøl veldig fornøyd med den kuttingen.

Bergliot:)
Anne Lene B.
Hei Bergliot
Versjon 3 ble utrolig flott!! Vakkert og stillfarent motiv som kledde formatet!! Fint med den lille skyen som prikken over ien!! :-)

Hilsen Anne Lene
Avsluttet .
Her er mange meninger men V1 syntes jeg var best, men uansett et vakkert rolig og skarpt og velkomponert motiv.

Rune
Inge S.
Hei.
Versjon 3 falt i smak her. Et rolig og behagelig motiv med fine farger
med en god skarphet.
Bra.

Mvh Inge
Andreas S.
Hei

Må si v3 var utrolig harmonisk og nydelig å se på! Herlig toneomfang og en nydelig komposisjon! Vakkert..

Mvh. Andreas D.
Rune S.
Meget vakkert og rogivende i en flott stemning. Flott komposisjon med de to parallellene, synes jeg. Har klikket fram og tilbake og synes #3 er mest behagelig for øyet.

Mvh
Rune S
Eivind B.
Jepp! V3 ble svært tiltalende - en skarpskåren og finkomponert presentasjon med behagelig blåfarve. Tittelen kunne vel ikke vært mer treffende. Mvh Eivind
Bergliot E.
Tusen takk til dere alle. Hyggelig at bildet falt i smak:)

Bergliot:)
Per Harald O.
Vakkert!
V2 best! (forgrunnen skaper mer dybde) V1 noe midtstilt? V3 funker også.
Tone A.
Hei
Eit nydeleg landskapsbilde om det er mest sjø, der det vakre lyset får fram fine detaljar i den frodige moloen i midtgrunnen. Her likte eg best versjon 1 med dei ørsmåe linjene i sjøen i forgrunnen og med fine speglingar. Her er det skarpe detaljar på steinar og friske fargar på vegetasjonen som har litt haustfargar.
Flott dybde med det smale landskapet bak som er annleis pga frodige grupper med tre og område som bare er smale grøne parti. Eit vakkert landkskap med eit gyllent lys og med friske fargar. Bildet har eit uttrykk av stilla og kor den rolege himmelen bak forsterkar dette.
Flott komposisjon der eg likte best versjon 1, pga at det er det spesielle landskapet som kjem best fram der. Kor er dette bildet frå?
:) Tone
Odd Tore S.
Veldig stille, nesten øredøvende.
Som bilde av stillhet synes jeg det er OK med mye stillhet, og at v2 gir mest av den. Kanskje kunne det vært enda mer stillhet i topp og bunn for den saks skyld.
v3 funker også, i det hele tatt er det vel en mengde forskjellige utsnitt som funker her. Jeg klarer ikke å ha bastante meninger om utsnittet, men synes at utgangspunktet er bra, og det er vel det viktigste.
Odd Tore
Bergliot E.
Tusen takk til de siste som har vært innom her.

Bergliot:)
Torbjørn K.
V3 ble svært bra etter min mening, bare synd at du ikke har lagt ut en større versjon. Jeg synes bildet kler best en lav horisont, slik at den store tomme himmelen står for roen i bildet. Bra med panoramaformat her. Jeg tror kanskje jeg ville skrudd opp farger og kontrast noe, men pass på at det ikke blir for mye av det gode. Et ekspempel på hva jeg tenker på er dette bildet bilde nr. 189236. Det har skikkelig smell, en utrolig ro, uten at det blir altfor mye farger. Jeg tror også jeg ville vurdert å klone bort skya i høyre del av øvre bildekant.

Torbjørn
Bergliot E.
Takk Takk Torbjørn. Har prøvd på en versjon etter ditt forslag. Vet ikke om det ble sånn du mente, men det ble iallefall ulikt originalen.

Bergliot:)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu