• Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-08-24 00:53:09
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2006-08-24 11:34:00
    Versjon #3
  • Lagt inn: 2006-08-25 00:02:12
    Versjon #4
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D70
  • Nikon AF-S NIKKOR 17-35mm 1:2.8D
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger814
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_207127} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (32)
Tone A.

Hei Ole
Det er 2 vakre bilde med ulik kopomsisjon og bildeutsnitt. Eg held ein knapp på versjon 1 her, sjølv om versjon 2 med steinane i forgrunnen ga ein fin kontrast og meir dybde til bildet. Steinane forsterkar også også buen på landskapet . I versjon 2 dominerer meir den grøne marka med buen og steingarden bildet, slik at det velse huset med den trugande himmelen med mørke skyer har mindre del av bildet. Friske fargar, fine kontrastar og flott komposisjon i verson 2.
Men versjon 1 er meir minimalistisk og har ei flott stemning med de vesle huset så åleine i den bølga marka, kor den store himmlene er så trugande med sine tunge skyer. Kontrastane er betre i versjon 1 også og fargane ørlite friskare. Vakkert fanga motiv!
:) Tone
Tone A.

Nå har eg fått skrivefeilar pga sein natt, unnskyld! Nå er de leggetid forlengst.
;) Tone
Ole E.

Det er vanskelig å unngå en skriveleif eller to når du skriver så lange og gode kommentarer :-) God natt!
Lars Magnus A.

Et spennende bilde, enkelt, men spennende. Fargene er gode og de er naturlige. Motivet er bra, horisonten gir en vakker bue. Huset alene gir en slags ensomhetsfølelse, den dramatiske himmelen underbygger at denne følelsen ikke er like god. Det hele er vakkert.
Bra.
Vh LM
Ivar B.

Dette er flott Ole. Jeg synes versjon 1 er desidert best. Ja den mangler kanskje en forgrunn som versjon 2, men jeg synes den viser storheten i landskapet. En høy, dramatisk himmel over landskapet. Herlige farger og jeg synes den flotte blåfargen på himmelen står godt til marken med sin dype grønnfarge. Mvh Ivar.
Stig Børre E.

Nå fikk jeg faktisk gåsehud. Et bilde 100% etter min smak. Enkelt, stilrent og med mettede farger. Flott komponert, perfekt plassering av bua og fint bølgende landskap.
Versjon1 er helt klart best. Nydelig.

StigB
Hege J.

Hei Ole!

Jeg vet at det enkle ofte er det beste, og jeg skal ikke si at så ikke er tilfelle her. Allikevel holder jeg en knapp på versjon #2 fordi steinene er med på å understreke og gjenta de fine buene i landskapet.
Et meget tiltalende bilde i all sin renhet.
Liker sånt!

Mvh Hege
Steinulf L.

Holder en knapp på v#1. Sjelden å se et så rendyrket minimalistisk naturbilde. Meget bra.
May Britt S.

Hei!
Der har du et bra bilde! Versjon 1 er harmonisk og spennende. Alt kommer klart frem fordi det er balanse mellom fargene , og det er balanse mellom lys og skygge. Slik oppstår det også dybde i bilde, som også understrekes av at det er litt lys bak bygningen som drar blikket litt innover.
versjon 2 er greit som et bilde, men jeg synes versjon 1 skiller positivt ut fra mengden. :-)

Mvh,
May Britt
Geir F.

Kjempebra. Ingen tvil om det. Men: Tror jeg vile kappet bildet i venstresiden slik at bygningen hadde blitt stående symmetrisk midt i bildet.
Lekre farger gjør dette bildet særdeles elegant og flott.
-geir f-
Ole E.

Tusen takk for hyggelige kommentarer!

Geir: Takk for det gode beskjæringstipset ditt, jeg liker midtstillingen veldig godt og jeg synes det passer motivet ypperlig.
Ole E.

Og hjertelig takk til deg, Stig Børre, for anbefalingen!
Stig Børre E.

Nå gjør du det vanskelig her...
3ern er jo også veldig bra. Kanskje enda bedre. Ble veldig i tvil her nå.

StigB
Ivar B.

Ja, 3 duger svært bra det også. Mvh Ivar.
Inger Anne Maritsdotter V.

Nydelig bilde, #1 først og fremst p.g.a. den enkle og stilreine komposisjonen, men eg likte også dei andre versjonane,
veleksponert og flott bilde!

Inger Anne
ingebjørg fyrileiv g.

Herlig linjeføring og flott komposisjon. Fargemetningen er så å si perfekt.
Av versjonene, liker jeg helt klart v#1 best. Det enkle er det beste;)
Flott inndeling av bildeflaten.

hilsen ingebjørg
Ole Marius L.

Herlig, rett og slett herlig!

Jeg likte best versjon 1 og versjon 2 ^_^
Avsluttet .

Dette her er meget bra!
Om du gir bildet enda mer farger og friskere kunne det blitt et alternativ til XP-bakgrunnen ''Lykke''. Jeg likte det, v1 og v3 er like bra :-)
Espen A. I.

Hei Ole.

Jeg så bildet ditt og må ærlig si at jeg ikke er like imponert over dette som de andre. Ikke det at bildet er dårlig, men kanskje fordi jeg liker litt bedre ''Kystsjangeren'' du representerer enn dette. Det neste som ikke er så bra er oppskarpningslinjene rundt huset, det ser aldri bra ut på et landskapsbilde. Ellers er jeg enig i XP-faktoren er her, noe som i og for seg ikke heller er negativt.
Men som sagt, dette er for min del et middelmådig bilde fra din side.

mvh Espen
Ole E.

Takk takk!

Artig at Xp-bakgrunnen ble nevnt her, tenkte det samme når dette jordet åpenbarte seg foran øynene mine. Jeg har lagt ut en versjon som rendyrker xp-stilen.

Espen: Den oppskarpingslinjen som du bemerker er fjernet i ''xp-versjonen'', jeg prøver å være nøye på slike ting, men i dette tilfellet er det nesten umulig for meg å få øye på denne linjen, jeg har derfor ikke tatt meg bryet med å fjerne den (i v1), det kan godt være at den synes bedre på andre skjermer, enn min egen.
Camilla S.

Heisann

Mange fine versjoner du har kommet frem til, men beslutter meg til v1 jeg, synes den var kledelig i fargene sine. Likte så godt kontrastene i bildet, og himmelen var spennende.
V4 var tydelig en xp versjon, artig at du har fått det så fint til, og så likt den type bilde:)


-Camilla
Stine J.

Hei

Enkelt og virkningsfullt motiv. V1 syns jeg harmonerer best. Når det er sagt, ser jeg en halo på horisonten og rundt huset som irriterer litt i det ellers rene uttrykket. Ellers syns jeg dette absolutt er bra.

mvh Stine
Avsluttet .

Hei Ole

Dette var elegant og stilrent. Jeg liker alle untatt v3. Selv er jeg veldig glad i slike minimalistiske landskapsbilder. Her finner en liksom ro og det er ryddig og pent.
Er dette en plass i ditt nærmiljø hadde det vært spennende og sett bilder fra samme ståsted med blå himmel og gjerne noe små lette skyer:) Men lyset her er veldig bra i bildet.

mvh arild
Torgeir Pande B.

Kjempe fint dette her!! Elegant og stilrent! Som det har blitt nevnt tidligere!

Likte veldig godt V2 og V4!

MVH:
Torgeir:)
Avsluttet .

Hei!
Jeg likte V1 best. De varme fargene i gresset, mot den kalde grå himmelen gjorde seg. Personlig ville jeg hatt huse/skuret mer mot det gyldne snitt. Fint bilde.

MvhJRH
Odd Tore S.

Jeg synes nok at valget ditt av v1 var riktig her.
Minimalistisk, rent motiv. Fargene ser bra ut, himmelen er mye mer interessant enn penværshimmel.
Det er muligheter for kutt i sidene her, kan være interessant, men v1 er OK som den er.
v4 virker som et arbeidsuhell, men det kommer sikkert av at jeg ikke vet hva xp-ish er.
Odd Tore
Ole E.

Takk til dere siste også!

Odd Tore: V4 er bare en versjon jeg raskt mekket i sammen etter at Kurt Inge kommenterte likhet med ''default'' bakgrunnen til windows xp. Jeg dro bare hardt i fargemetning/hue spakene, det skal bare være en liten morsomhet.
Ole E.

Takk til dere siste også!

Odd Tore: V4 er bare en versjon jeg raskt mekket i sammen etter at Kurt Inge kommenterte likhet med ''default'' bakgrunnen til windows xp. Jeg dro bare hardt i fargemetning/hue spakene, det skal bare være en liten morsomhet.
Åsmund I.

Herlig minimalistisk. Et meget fint landskapsbilde, med få, men godt plasserte elementer. Liker fargene, huset og himmelen godt. Dvs alt i hop, egentlig. Tror jeg holder en knapp på v3 faktisk. Er noe med den enorme himmelen mot det lille huset alene i engen...
Meget pent dette.

Mvh Åsmund
Rune S.

Istemmer med ovenstående ros. Jeg holder en knapp på versjon #2.

Mvh
Rune S

Avsluttet .

Hei!
Her har det vært mange før meg,men må bare henge meg på de andre og si at dette bildet var kjempeflott.Enkelt,rent og pent.Likte best V1.
Hilsen Tone!
ingeborg w.

Dette ble lekkert. De enkle, buede formene, huset som et lite blikkfang og himmelen med mye liv i gjør seg godt. Jeg foretrekker v1. Den er enklest, mest i balanse og ser mest naturlig ut.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu